shtëpi

shtëpi
shtëpi2018-03-25T10:21:53+00:00

Lajmet e fundit

Vespa GTS nënshkrimin / ruajtjen e zgavrës

18. Tetor 2018|0 Comments

Mbroni Vespa GTS tuaj kundër ndryshkut / korrozionit me ruajtjen profesionale të zgavrës. Avantazhi më i madh i një Vespa - trupi i fletë metalike me formë të vetëkënaqur për fat të keq për fat të keq sjell me vete një disavantazh. Ndjeshmëria ndaj ndryshkut. Sidomos për të gjithë vitit riders ofron [...]

Gjendja e mbetur: Crosshelms për çmimin 25 € zbritje

8. 2018. Februar XNUMX Shkurt XNUMX|0 Comments

Në përputhje me fillimin e sezonit, ne ofrojmë një gamë të gjerë të helmeta Motocross miratuara për standardin ECE për ofrimin e rock-fund të 25 €. Ngjyra dhe madhësi të ndryshme janë ende në dispozicion. Një transportim është norma e shitur e sheshtë e 5,90 € është gjithashtu e mundur. Thjesht [...]

Orari i punës përmes Karnevel 2018

6. 2018. Februar XNUMX Shkurt XNUMX|0 Comments

Rreth karnaval 2018 12.02.2018 kemi mbyllur në Moenchengladbach në karnaval hënën 13.02.2018 dhe të Shrove martën. Jüchener Zweiradshop në Jüchen është mbyllur të enjten 8.02.2018 dhe në Rosenmontag 12.02.2018. Faleminderit për mirëkuptimin tuaj. Helau [...]

Ndarja e dy dyqaneve Jüchen dhe Mönchengladbach

19. 2018. Januar XNUMX Janar XNUMX|0 Comments

Nga 01.01.2018, djali im Jan e mori Jüchener Zweiradshop në Mönchengladbach. Gjatë kësaj ristrukturimi, kompanitë në Jüchen dhe Mönchengladbach do të shkojnë rrugët e tyre të ndara në të ardhmen. Prej tani, dyqani në Mönchengladbach do të riemërohet [...]