Ka ardhur koha!

Sot, Këshilli Federal miratoi ndryshimin në ligj, i cili ofron një mënyrë të lirë për të hyrë në klasën 125. Nga mosha 25 vjeç me 5 vjet eksperiencë në klasë B (patentë shoferi) tani është e mundur të merret klasa e licencës së drejtimit A1 pa një provë drejtimi me vetëm 9 njësi mësimore (4 teori, 5 orë praktike trainimi prej 90 minutash secila).

 

Parakushtet e përmbledhura te shoferi:

  • Nga mosha 25 vjeç me të paktën pesë vjet përvojë ngarje
  • 9 njësi mësimore (4 teori, 5 mësime praktike prej 90 minutash secila)
  • As provime, as praktike dhe as teorike

Orët e praktikës mund të kryhen edhe në automjetin tuaj. Me financimin, ne gjithashtu mund të krijojmë një ofertë, përfshirë licencën e shoferit.

Këtu është një përmbledhje se cilat automjete janë të përfshira në rregulloren e re, për shembull:

196 fletushka informative 14.09.2021