Kohët e fundit, u prezantua Elettrica e re 70 km / orë. Dallimi më i madh është natyrisht në shpejtësinë më të lartë përfundimtare. Por gjithashtu në rang është përmirësuar. Ashtu si versioni me miratimin 45 km / orë, Elektrovespa e re ka një fuqi dhe një mënyrë ECO përsëri.
Dallimi i madh: Në modalitetin ECO, Elettrica tani ka një shpejtësi maksimale prej 45 km / h në vend të 35 km / h me të njëjtën distancë prej 100 km. Falë homologimit të saj si një motor i lehtë, Elettrica mund të drejtohet nga kushdo me leje drejtimi deri në 125 cc. Kjo korrespondon me lejen e drejtimit të klasës A, A1, 1 dhe gjithashtu klasën 3 e cila ishte lëshuar para 1.04.1980/70/6.690. Elettrica XNUMX km / orë është në dispozicion me një çmim prej XNUMX €.

Ne kemi porositur tashmë një dhe do të jemi në gjendje ta shfaqim atë në ekspozitën tonë në nëntor.

Vespa Elettrica 70 km / orë
Duke mbajtur pozicionin e saj si pionere, Vespa Elettrica po zhvillohet
përgjithmonë në. Versioni i ri 70 km / orë u paraqit në EICMA.
Tani qëndron në krah të versionit 45 km / h, i cili shërben kryesisht si një biçikletë
është drejtuar në zonën e brendshme të qytetit. Rritja e kilometrazhit të
Vespa Elettrica në 70 km / orë, e homologuar si një motor i lehtë, e gjen atë
Bazuar në përvojën e Grupit Piaggio me makinë, baterinë litium-jon dhe optimizimin e të gjithë përbërësve. Më i lartë
Performanca e drejtimit nuk ka asnjë efekt në përshpejtimin, përfshirë gamën
mbetet pothuajse e pandryshuar. Në modalitetin ECO, në të cilën Vespa Elettrica 70 km / orë
është i kufizuar në një shpejtësi maksimale 45 km / orë, garanton një
i njëjti, diapazoni maksimal deri në 100 km. Në modalitetin e fuqisë vendos 70
Versioni km / orë deri në 70 kilometra mbrapa. Përkthimi juaj më i gjatë siguron
ulur zhurmën e drejtimit, pasi motori me të njëjtën shpejtësi me
funksionon me shpejtësi më të ulët. Vizualisht, Vespa e re ndryshon
Elettrica 70 km / h përmes dekorit të saj të verdhë standard, grafika e kuqe në
Makinë, strutja e përparme e kuqe dhe "E" e kuqe e madhe në shkronjat Vespa Elettrica.